Hírek

 

Hírek

 

Újra teljes kapacitással működhetünk!

2021-02-04 10:54:03

Akció 202102-03.png2021. február 1-vel Gyógyászati segédeszköz szaküzletünk (Bp. Üllői út 124/b) ismét teljes munkaidőben, azaz reggel 9 órától délután 17 óráig áll az Önök rendelkezésére.

Kihasználva az időt, a rövidített nyitvatartás alatt jónéhány fejlesztést is végrehajtottunk. A gyakorlati tapasztalatok segítségével átrendeztük belső megjelenésünket annak érdekében, hogy Önök könnyebben tudjanak tájékozódni termékeink között. Kibővítettük ápolási, étrendkiegészítő és vitamin, valamint gyógyszer kínálatunkat is.

Szeretnénk segíteni a közeledő tél végi ill. tavaszi fáradtság leküzdésében, ezért 2021. március 31-ig minden bőrápoló, étrendkiegészítő és vitamin termékünkre 15% kedvezményt biztosítunk.

Bővebben


Új szolgáltatás az Üllői út 124-ben

Elkészültünk! Nagy öröm számunkra, hogy beszámolhatunk új szolgáltatásunk bevezetéséről. 2020. június 8-tól rendelkezésükre áll gyógyászati segédeszköz szaküzletünk az Üllői út 124/b szám alatt.

gyse_portal.jpg Szaküzletünkben forgalmazunk minden olyan terméket, műszert, eszközt, melyek a mozgás, otthonápolás, sebellátás megkönnyítése céljából, a mindennapi egészségügyi problémáinak megoldásában szükségesek lehetnek. Eszköztárunkban éppúgy megtalálja a tisztálkodáshoz, általános higiénia fenntartásához szükséges eszközöket, termékeket, mint a mindennapi egészségének fenntartásában szerepet játszó étrendkiegészítő készítményeket is.

Bővebben


Szolgáltatásunk teljeskörű lett!

Örömmel értesítjük, hogy gyógyászati segédeszköz szaküzletünkben már teljeskörű szolgáltatással állunk rendelkezésére!

akcio.jpg  Megkaptuk az engedélyt a gyógyszertárakon kívül is forgalmazható nem vényköteles gyógyszerek forgalmazására is. Mától már nem csak mozgásszervi megbetegedéseinek problémáját tudjuk megoldani, hanem általános egészségügyi gondjain is tudunk segíteni. Ha fájdalmai vannak, álmatlanság gyötri, vitaminokra van szüksége, allergiás tüneteket észlel magán, bőr- haj- körömápolási készítményeket keres, csak térjen be hozzánk és szakértő munkatársunk segít megtalálni az Önnek szükséges megoldást. Ez év végéig az alábbi akcióval szeretnénk segíteni fájdalmai enyhítésében. Természetesen, ha vényköteles gyógyszerre van szüksége, gyógyszertárunk is készséggel áll rendelkezésére. Csak egy telefonhívás és hivatásunk szabályai szerint összekészítjük Önnek a kért készítményeket, így nem kell sorban állnia a kiszolgálás előtt, sőt igény esetén gyógyszerész munkatársunk házhoz is viszi a gyógyszerészeti szolgáltatásainkat.

Bővebbenfacebook